Onderhoudscontract

Bij Schildersbedrijf De Waaier sluit u een meerjarenonderhoudscontract op maat af. Zo blijft uw schilderwerk altijd in topconditie!

Hoe gaan wij te werk?
Een optimaal resultaat begint bij een goede inventarisatie. Wij voeren een uitgebreide inspectie uit, die we vertalen in een duidelijk meerjarenonderhoudsplan. Dit plan geeft u inzicht in de verwachte kosten op korte en lange termijn, waardoor u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Vervolgens verrichten we periodiek onderhoud: we houden de kwaliteit van uw houtwerk nauwkeurig in de gaten, brengen nieuwe afdeklagen aan en zorgen waar nodig voor tijdig herstel van eventuele gebreken. Voor een vast bedrag per jaar blijft uw woning of bedrijfspand in uitstekende staat!

Meer weten? Neem dan even contact op. We zetten alle mogelijkheden graag op een rij en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Welkom bij Schildersbedrijf De Waaier. Een betrouwbaar, allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak! Door uw wensen en ons vakmanschap te combineren komen we tot het beste resultaat voor uw woning of bedrijfspand.

Kwaliteit, heldere communicatie en advies op maat staan altijd centraal. Wij zien ons vak als een ambacht, werken met de beste materialen en denken graag met u mee.

Weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte!

Contact Adres

Brinkstraat 12,
    4033 CX Lienden

+31 (0)344 570 081

+31 (0)650 541 152

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schildersbedrijfdewaaier.nl