Werkwijze

Een werkwijze die staat als een huis! Schildersbedrijf De Waaier staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Samen bekijken we wat er moet gebeuren, wat uw wensen zijn en welke materialen we toepassen.

Door onze duidelijke, open communicatie weet u altijd exact wat u kunt verwachten. Flexibiliteit is één van onze speerpunten. Aanpassingen in de opdracht zijn daarom – ook tijdens de uitvoering – altijd bespreekbaar. Van een uitgebreide inventarisatie tot het gewenste resultaat: onze werkwijze is gericht op niets minder dan topkwaliteit en een tevreden opdrachtgever.

De tevredenheid van onze klanten is voor ons hét bewijs dat de kwaliteit die wij bieden staat als een huis. Niet voor niets mogen wij nog steeds opdrachten uitvoeren voor klanten van het eerste uur en blijven ook nieuwe(re) klanten bij ons terugkomen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf wat Schildersbedrijf De Waaier voor u kan betekenen!

Welkom bij Schildersbedrijf De Waaier. Een betrouwbaar, allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak! Door uw wensen en ons vakmanschap te combineren komen we tot het beste resultaat voor uw woning of bedrijfspand.

Kwaliteit, heldere communicatie en advies op maat staan altijd centraal. Wij zien ons vak als een ambacht, werken met de beste materialen en denken graag met u mee.

Weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte!

Contact Adres

Brinkstraat 12,
    4033 CX Lienden

+31 (0)344 570 081

+31 (0)650 541 152

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schildersbedrijfdewaaier.nl