Werkwijze die staat als een huis

Schildersbedrijf de Waaier staat voor persoonlijkheid en kwaliteit. Dit blijkt eens te meer uit onze werkwijze. Het persoonlijke contact met de opdrachtgever is onze leidraad. Samen bepalen we wat er precies moet gebeuren, welke materialen daarvoor noodzakelijk zijn en welk prijskaartje daar aan vastzit. Ook tijdens onze werkzaamheden houden wij waar nodig contact om de voortgang te bespreken.

Wij kiezen bij iedere opdracht voor een flexibele insteek. Aanpassingen in de opdracht tijdens de uitvoering zijn altijd bespreekbaar. Hoe vaak komt het niet voor dat tijdens een verbouwing wordt besloten ‘om dat ene kamertje toch ook maar te doen’. Dat is geen probleem, wij nemen dat meteen mee.

De tevredenheid van onze vaste klanten is voor ons hét bewijs dat de kwaliteit die we bieden, staat als een huis. Niet voor niets stappen hier nog steeds klanten van het eerste uur binnen en behouden wij onze nieuwe klanten. Ook u kan altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Neem daarvoor contact met ons op.

Welkom bij Schildersbedrijf De Waaier. Een betrouwbaar, allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak! Door uw wensen en ons vakmanschap te combineren komen we tot het beste resultaat voor uw woning of bedrijfspand.

Kwaliteit, heldere communicatie en advies op maat staan altijd centraal. Wij zien ons vak als een ambacht, werken met de beste materialen en denken graag met u mee.

Weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte!

Contact Adres

Brinkstraat 12,
    4033 CX Lienden

+31 (0)344 570 081

+31 (0)650 541 152

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schildersbedrijfdewaaier.nl