Buitenwerk

Weersinvloeden hebben veel invloed op de materialen en afwerking van uw huis of bedrijfspand. We leven in een land met een grote variatie aan weertypen en dus is vakkundig periodiek onderhoud essentieel. En dat onderhoud bestaat uit méér dan alleen goed schilderwerk. Voor wij de kwast ter hand nemen voeren we eerst een uitgebreide controle uit en zorgen voor herstel van zwakke of beschadigde plekken. Alleen met een grondige voorbereiding wordt het resultaat strak en duurzaam. We kijken onder andere naar openstaande verbindingen, beglazingskitvoegen en de aansluiting op bestrating. Ook een regelmatige, grondige schoonmaakbeurt van het houtwerk – van groot belang voor de levensduur – nemen wij u graag uit handen.

Welkom bij Schildersbedrijf De Waaier. Een betrouwbaar, allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak! Door uw wensen en ons vakmanschap te combineren komen we tot het beste resultaat voor uw woning of bedrijfspand.

Kwaliteit, heldere communicatie en advies op maat staan altijd centraal. Wij zien ons vak als een ambacht, werken met de beste materialen en denken graag met u mee.

Weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte!

Contact Adres

Brinkstraat 12,
    4033 CX Lienden

+31 (0)344 570 081

+31 (0)650 541 152

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schildersbedrijfdewaaier.nl