UW WONING IN TOPCONDITIE

Vier redenen om juist nú schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren door Schildersbedrijf De Waaier:

1. Uw woning blijft in goede conditie.
Natuurlijk laat u uw woning in de eerste plaats onderhouden om deze in goede conditie te houden. Want door goed schilderonderhoud behoudt uw woning zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw woning beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt nu het lage BTW-tarief van 6%!
Voor schilderwerk van woningen die ouder zijn dan twee jaar* wordt momenteel slechts 6% BTW in rekening gebracht. * gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk wordt bewoond.

3. Uw woning wordt milieuvriendelijk onderhouden.
Verf is een chemisch product en bevat ‘vluchtige stoffen’: stoffen die vervliegen nadat de verf is aangebracht, waarna de verflaag uithardt. Door verscherpte Europese wetgeving dient verf echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Hierdoor is de verf minder schadelijk voor mens en milieu. Maar… er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verf goed aan te brengen. En laat dat ons nou helemaal zijn toevertrouwd!

4. Regelmatig onderhoud bespaart kosten.
Omdat schilderonderhoud aan uw woning periodiek terugkomt bieden wij u de mogelijkheid een meerjarenonderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig door ons worden uitgevoerd. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor uw onderhoud u veel kosten én tijd.

Doe hier een onderhoudstest!